mobirise.com
IBAPenschedeBV Uitzendorganisatie

Klanten

IBAPenschedeBV

Ontwikkeling van een nieuw logo, nieuwe huisstijl, complete website en zakelijke LinkedIn pagina.

Over IBAPenschedeBV

Uitzendkrachten met impact. Betrokken, loyaal, effectief en productief

IBAPenschedeBV uitzendorganisatie verzorgt al jaren met succes de werving en selectie van Poolse uitzendkrachten voor de Nederlandse arbeidsmarkt in de technische branches en in sectoren waar het verpakken van producten het onderscheid moet maken.

Door in te spelen op de wensen van de klant en met behulp van het uitgebreide netwerk, zorgt IBAPenschedeBV er voor dat de juiste persoon wordt geplaatst op de juiste plek. 

Naast flexibele uitzendkrachten kan IBAPenschedeBV, indien gewenst, ook zorgen voor de permanente invulling van vacatures binnen uw bedrijf.

Janina Krokos is eigenaar van IBAPenschedeBV Uitzendorganisatie en als commerciƫle en administratieve duizendpoot de afgelopen 25 jaar werkzaam geweest in verschillende bedrijfssectoren.

Hierdoor kent ze de Nederlandse arbeidsmarkt door en door.

Ze is vanaf 1986 woonachtig en werkzaam in Nederland. In haar vaderland Polen zag ze dat er veel capabele mensen moeite hadden om goed werk te vinden. Daarnaast was er in Nederland bij veel bedrijven een tekort aan betrouwbare hardwerkende medewerkers. Ze zag een mogelijke oplossing voor beide vraagstukken. Een uitzendbureau met Poolse medewerkers voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Ze kent de werklustige mentaliteit van Polen en beheerst de taal vloeiend. Op die manier kan ze de Poolse arbeidskrachten perfect begeleiden tijdens hun werkzaamheden. 

Kijk ook op www.ibapenschede.nl

naar boven

terug naar klanten

Volg en Deel CO-ORDINATE