https://mobirise.com/

Klanten

Trebbe Materieel

Actualisatie van de (web)bestelapplicatie van Trebbe Materieel met betrekking tot een actueel assortiment, afbeeldingen, technische specificaties, status en verwijzingen naar advies producten en veiligheidsprocedures, etc. Daarnaast het verbeteren van het outputdocument voor een efficiƫntere logistieke afhandeling. Als slotopdracht een nieuw informatiebulletin ontwikkeld om alle interne gebruikers van de bestelapplicatie te laten zien wat er allemaal verbeterd en vernieuwd is in de applicatie.

 

Over Trebbe en Trebbe Materieel

Onderdeel van Trebbe is Trebbe Materieel. Een full service organisatie die alle benodigde materialen levert aan de bouwplaatsen van Trebbe, vanaf het bouwrijp maken tot aan de oplevering. Hierbij kunt u denken aan: terreinafrastering, bouwplaatshuisvesting, transportmiddelen, steigermateriaal, machines, etc. Uitvoerders en projectleiders bestellen hun benodigde materialen via de webapplicatie. De bestellingen worden daarna intern logistiek en administratief verwerkt. De bestelde materialen worden verzameld en op route door eigen vrachtwagens op de betreffende bouwlocaties geleverd.

Trebbe is een conceptuele dienstverlenende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. Trebbe werkt aan resultaten die voldoen aan de verwachting van haar klanten. De kracht en ervaring van ruim een eeuw bouwhistorie gebruiken ze als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn.

Voor meer informatie over Trebbe bouw kijk op www.trebbe.nl.

naar boven

terug naar klanten

Volg en Deel CO-ORDINATE