https://mobirise.com/

Hoe doet CO-ORDINATE dat?

Afhankelijk van het marketingvraagstuk worden de juiste partijen bij elkaar gebracht. Adviserend, organiserend en co├Ârdinerend, indien nodig, in een hands-on rol. CO-ORDINATE maakt gebruik van jarenlange kennis en kunde, heeft een groot netwerk en ervaring met een breed scala aan marketingdisciplines, zowel tijdelijk als structureel.
Na een gedegen analyse van de marketingbehoefte en aan de hand van het budget hanteert CO-ORDINATE de afweging Zelf Doen, Samen Doen of Laten Doen. Dit houdt in dat, afhankelijk van de behoefte, wens en situatie, bepaald kan worden om het geheel zelf met elkaar, samen met een partner of geheel door een specialist te laten uitwerken.
Hierdoor kunnen we gezamenlijk elk marketingproject realiseren. Dat kan het promoten van een product of dienst zijn, maar ook een zoektocht naar een effectief marketingkanaal, de juiste presentatie of de implementatie van een nieuwe huisstijl. Daarnaast kan het tevens een campagne zijn in print, huis aan huis reclame, outdoor, online of op radio/TV, etc. Maar ook een premium, gadget, point of sale, beurspresentatie, etc.
Kortom CO-ORDINATE maakt marketing organiseerbaar!