mobirise.com

Over CO-ORDINATE

Vanuit mijn passie, wijze van aanpak, brede kennis en kunde zet ik mij persoonlijk in om organisaties op weg te helpen en te houden met het organiseren en coördineren van diverse marketing vraagstukken en/of projecten en dit in de breedste zin van het woord. Daarin hanteer ik korte lijnen, houd de marketing pragmatisch en schakel snel om efficiënt het gestelde doel of resultaat te behalen. Jarenlang heb ik in kleine, middelgrote en grote bedrijven gewerkt in diverse marketingfuncties en marketingdisciplines en met ruim 30 jaar kennis en ervaring, een groot netwerk opgebouwd aan leveranciers, partners en functionaliteiten. 

Werken in én met kleine (MKB) organisaties past goed bij mij. Je bent dan breder met zaken bezig, er zijn kortere lijnen en je kunt functioneel een belangrijke bijdrage leveren aan het bedrijf op zich. Het liefst ben ik de spin in het web en werk daarbij graag samen met ondernemingen, afdelingen en/of leveranciers om gezamenlijk slagvaardig resultaten te behalen in de gestelde doelen.

Met name haal ik energie uit hechte samenwerking en respect voor elkaar om vanuit die relatie stappen te maken, de doelen te realiseren en klanten op een hoger level te brengen. Pragmatisch, analytisch, gestructureerd, planmatig en resultaatgericht zijn mijn drijfveren.

Kan ik u ergens mee helpen?

Neem gerust contact met me op.


naar boven